Neuloin Novitan Taika-langasta villasukat.Nyt on sellainen fiilis, etten keksi mitään järkevää mitä neuloisin.Villasukat on varma valinta, menee käyttöön ja valmistuu nopeasti.

IMG_8774.jpg

Toiset sukat neuloin jämälangoista. Kahta erisävyistä Taika-lankaa ja valkoista perusnallea.

Nämä sukat kun valmistui, niin aloitin neulomaan villapuseroa seiskaveikasta. Värinä viininpunainen. Ohje löytyi vanhasta käsityölehdestä. Teen ohjeessa poikkeuksen, eli kun ohjeen mukaan etu- että takakappaleessa on sivussa palmikkoa, niin jätän ne neulomatta. Hihat teen ohjeen mukaan, eli hihoihin neulon palmikot kuten ohjeessa on.

IMG_8785.jpg

Nyt olen talvilomalla. Ajattelin ulkoilla ja lepäillä. Koira on mielissään kun pääsee usen lenkille. Ottaa kyllä kaiken ilon irti tilanteesta. Nero-koira on ollut hieman ihmeissään, koska meidän Misu-kissamme nukkui yllättäen pois ennen joulua. Misu oli oiva kamu Nerolle ja yhdessä nukkuivat ja kisailivat. Mietinnässä on ollut,hankkisiko kissanpennun koiran kaveriksi.. Toisaalta, tapahtuneesta on vain vähän aikaa ja kissanpennun opettaminen sisäsiistiksi ym. vie väistämättä aikaa ja energiaa. Mutta täytyy miettiä rauhassa.

 

Kaikille mukavaa maaliskuuta!