Sain Päivin askartelut- blogista Beautiful-blogger- tunnustuksen! Kiitos paljon! En saanut kuvaa tähän vaikka yritin kopioida ja liittää. Sama kuva löytyy sivupalkista.

Olen saanut tuon kyseisen tunnustuksen aiemminkin, mutta kivalta tuntuu silti,  ajatushan on tärkein!!! Tämän tunnustuksen ojennan  mm.Vaeltava Lanka- blogille, Kahvetta-blogille, Katjuksalle, Ponnin puuhapaja-blogille sekä Puikko ja koukku-blogille.  Toki on paljon ihania blogeja, joita seuraan, joten ota mukaasi tämä tunnustus jos haluat!!

Tässä on sellainen hauska homma, että täytyis kertoa jotakin itsestään..

Olen tummahiuksinen, sinisilmäinen, horoskooppimerkiltään kauris.

 

Tärkeintä minulle on oma perhe, läheiset ihmiset, terveys, elämä itse.

 

Minulla on kaksi ihanaa lasta.

 

Lempivärini on punainen, ruskea, turkoosi.

 

Harrastan kaikkea musiikkiin liittyvää, käsitöitä hurjasti, ulkoilua ja lukemista.

 

Lempiruokani on kotiruoka: Lohikeitto, keitot yleensäkin, joskus myös pizza.

 

Pidän vuodenajoista, syksystä, kun ilma on raikas. Kesä on ihana, kunhan vaan joskus sataa.Pidän talvella lumesta ja kynttilän valosta hämärässä.

Pidän lekottelusta, lukemisesta, pidän matkustamisesta,musiikista . Pidän siitä, kun aamukahvi ropisee pannussa ja se tuoksuu niin hyvälle. Pidän luonnosta ja eläimistä.

 

En pidä: Liiasta kiireestä. Sopiva kiire antaa energiaa ja potkua, mutta rajansa silläkin. Liiasta täsmällisyydestä (boring..)  Epäkäytännöllisistä asioista, kuten huonosti avautuvat mehupurkit tai metallitölkit.