1260522304_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lueskelen tällaista kirjaa, jossa on monenlaisia kotikonstia.

Otteita kirjasta:

"Vinkkejä jalkojen hoitoon..  Jalkahiki vähenee, kunhaudot jalkoja iltaisin ennen nukkumaanmenoa Vademecumilla..

Jalkakylpy pehmentää ja lievittää, kun jalat tuntuvat väsyneiltä! Yrttikylpy: sekoita lämpimään jalkakylpyyn kuivattua tai tuoretta timjamia, rosmariinia, sitruunamelissaa tai salviaa. Kourallinen merisuolaa sekoitetaan lämpimään veteen. Voitele jalat kylvyn jälkeen kasviöljyllä ja pane sukat jalkaan.

Kasvonaamio: Sekoita ja valmista hyvää tekevä naamio. Ainekset löytyvät ruoka-ja jääkaapista. Kuivalle ja herkälle iholle sekoitetaan kananmunan keltuainen ja 1 rkl kaurajauhoja. Levitä naamio kasvoillesi ja asetu lepäämäänmukavasti. Anna vaikuttaa n. 15 minuuttia.

Suurihuokoinen iho piristyy, kun sille levitetään valkuaisvaahtoa. Sekoita puolet munan valkuaisesta ja 1 tl sitruunamehua. Vatkaa vaahdoksi. Pidä naamiota 15 minuuttia. Ei liian lähellä silmiä.

Väsynyt iho virkistyy, kun kuorit ja viipaloit banaanin ja levität viipaleet tiiviisti kasvoille. Lepää 15 minuuttia, huuhtele. Ellei kotona ole banaaneja, tomaatti ja kurkku kelpaavat mainiosti."

Aihe ei suoranaisesti ole käsitöitä, mutta tarvitsee ihminen piristystä, että jaksaa taas neuloa, virkata, ommella, askarrella....Hymy

Bactus-huivi etenee hyvää vauhtia..