Kovasti on hommat kesäteloilla. Puro-batik-liivi on saumat yhdistettynä, vielä pienet hihat täytyy tehdä. Muuten olen unohtanut käsityöt totaalisesti.

Ke-to vietettiin tyttöjen ja koiran kanssa sukulaismökillä aikaa.. Saunaa lämmitettin ja nautittiin oleskelusta. Nero oli elementissään, kun sai juoksennella ja jahdata lintuja, perhosia, kärpäsiä... Hymy

Flunssaakin on ollut liikkeellä, ensin olin pienessä köhässä ja lämpöä vaan, kurkku kipeä jne.. Itseltäni meni ohi, niin esikoisella alkoi.. Nenä vuotaa, köhä!!

Sitten vielä kummallinen luontomaailman juttu: Eilen, kun tulimme kotiin illalla mökiltä, niin pihassa tuli vastaan pienen pieni oravanpoikanen.. Ja tuli suoraan meidän luoksemme. Kiipesi lahjetta pitkin jne.. Ei ollut ollenkaan arka, päinvastoin.. Kurre käveli meidän perässämme siinä pihassa ja olisi tullut varmaan sisällekin...

 Mietimme, että meidän pihasta olisi vietävä vähän kauemmaksi, koska meillä kisu pistäis mielellään poskeensa, ja koira kans..

Vietiin hanskat kädessä lähelle  metsänlaitaan. Kurre kiipesi puuhun huonolla menestyksellä, putosi sieltä alas. Ja myöhemmin oli pudonnut ojaan, josta kuopus tämän "pelasti". Oravanpoikanen oli käpertynyt kuopuksen kainaloon ja nukahtanut heti siihen.

Ressukka oli märkä ja kylmissään. Mietimme, että jonkinlainen pesäkolo pitäisi olla..Haettiin pahvilaatikko, johon laitoimme lehtiä, oksia ym.pehmikettä. Sinnehän se käpertyi nukkumaan. Myöhään illalla kuopus tuli itku silmässä sanomaan, että kurre on varmaan kuollut, koska ei liiku yhtään. Aamulla kävimme katsomassa sitä  ja niinhän se oli että piti oravanpoikaselle tehdä pieni hauta.

Kuopus oli kovin surullinen asiasta, ihan sydäntä särki katsoa.. Hyvin hän ymmärsi kun puhuimme, että putoaminen saattoi aiheuttaa jotain vammoja.

Meillä on ollut ulkorakennuksessa oravan pesä jonakin vuonna peräkkäin. (nyt ei ole kuitenkaan varmuutta, onko pesää siellä)

Saattoi olla sieltä peräisin kyseinen orava. Surullista, että näin kävi.