DSCN0480-normal.jpg

Nyt on alkusyksy parhaimmillaan. Ilma on lämmin, ei kuitenkaan tukahduttavan kuuma. Jaksaa ulkoilla ja puuhailla ulkona. Olen ehdottomasti syksyihminen! Sitten kun on sateista, niin se on myös ihanaa. Voi kääriytyä vilttiin ja katsoa vaikka hyvää elokuvaa. Marraskuussa ei ole yhtä kivaa, silloin on pimeää ja koleaa. Silloin voi (pitää) polttaa paljon kynttilöitä ja katsoa taas niitä elokuvia. Silloin toivoo aina että lumi sataisi aikaisin maahan ja pysyisi myös.

DSCN0479-normal.jpg

Nyt on paljon pihlajanmarjoja. Saas nähdä, tuleeko lunta.. Olen kuullut sanonnan, että pihlaja ei jaksa kahta kantaa. Eli jos on paljon marjoja, niin tulee vähäluminen talvi.

DSCN0482-normal.jpg

Koristeomenapuu innostui tekemään omenoita tosi paljon.

DSCN0474-normal.jpg

Jotain neulomistakin olen keksinyt. Saa nähdä mikä tästä tulee. Tätä lankaa sain lahjaksi. On lidlistä ostettua. Vyötteessä on ohje huiviin, mutta neulon tästä vaan aina oikeaa ihan mielenkiinnosta. Tästä tulee erilaisia pintoja ja langat on yhdistetty toisiinsa solmimalla. Välillä on hapsulankaa ja perhmeää ja taas paljetteja ym.

DSCN0485-normal.jpg

Meillä on innokas leipurinalku. Joka viikonloppu pitää kokeilla erilaisia leipomisohjeita. Nyt oli vuorossa tällainen suklaakakku. Voin sanoa, että hyvää oli!!